DRW Draubruecke 2

Met de Europese fietsrouteplanner vindt u snel en simpel de beste fietsroute voor uw fietsvakantie. De benodigde gidsjes bestelt u direct vanaf de site! 

Wilt u hier uw banner zien staan? dat kan! Stuur een mail, en we nemen z.s.m. contact met u op. 


Je hebt bedacht waar je heen wilt, en als je je op deze pagina bevindt is de kans groot dat je ook al een mogelijke route voor je reis hebt gevonden! Jouw weg is misschien degene van de minste weerstand, of je kiest juist bewust de route met de meeste bergen, rivieren en andere obstakels. Misschien fiets je langs grote wegen, of juist het liefste over kleine paadjes en door verlaten bossen. Misschien is dit je eerste fietsvakantie, of ben je juist al een doorgewinterde fietser. Wat het scenario ook is, het wordt vast fantastisch!

 

Zeker als je lange afstanden gaat fietsen, is het belangrijk dat je een goede uitrusting hebt. Natuurlijk begint het bij een goede fiets, maar ook goede fietsschoenen & -kleding mogen niet vergeten worden. Goede fietskleding zorgt dat je lichaamstemperatuur goed gereguleerd wordt, en biedt je de nodige bescherming, zonder je tijdens het fietsen te hinderen. Goede fietsschoenen reguleren de temperatuur van je voeten, en bieden daarnaast het nodige comfort gecombineerd met een goede grip. Bij Zalando vind je een uitgebreide selectie fietsschoenen, en daar zit vast iets bij, wat aan jouw eisen voldoet. Het makkelijkste is dat ze dan gewoon bij je thuisbezorgd worden, waardoor jij je volledig op het voorbereiden van je reis kunt storten!

Fietsreisorganisaties

Wilt u liever een georganiseerde reis boeken? Zoek dan hier de reisorganisatie die fietsreizen aanbiedt in het door u gewenste land.

Overnachten op vakantie

logotrekkershutten

Trekkershutten Nederland

 


Vrienden op de Fiets

 

GPS-tracks

Veel lange-afstands-fietsroutes zijn ook beschikbaar als GPS.


Bikemap.net


GPStracks.nl

gpstracks-120x60


bannerMediumTiny

GPSies.com


RouteYou.com


GPS-info.nl


GPScoordinaten.nl


GPStrails.nl

gpstrailsbanner

Vakantiewegwijzer

De Vakantiewegwijzer wijst u de weg naar uw fietsvakantie-info! 

 • Oostzeekust-fietsroute Polen

  wil het oostzee route van u kopen ? Is deze ook in het nederlands? mijn mail adres is temprementoo@gmail.com

  Lees meer ...

   
 • Onbegrensd fietsen naar Venetië

  Wij hebben het hier over de Alpe Adria Trail natuurlijk. Wij hebben tevens een stalling voor uw fietsen. U kunt ook een kijkje op onze website nemen www.hauskolbnitz.com

  Lees meer ...

   
 • Onbegrensd fietsen naar Venetië

  Ter hoogte van Etappe 8 in Kolbnitz langs de wandelroute net na de Danielsberg voeren wij onze B&B Haus Kolbnitz met gezellige bar. U kunt bij ons overnachten voor € 28,50 p.p. met ontbijt. Voor boekingen kunt u bellen naar +436505916748 of ...

  Lees meer ...