DRW Draubruecke 2

Met de Europese fietsrouteplanner vindt u snel en simpel de beste fietsroute voor uw fietsvakantie. De benodigde gidsjes bestelt u direct vanaf de site! 

Wilt u hier uw banner zien staan? dat kan! Stuur een mail, en we nemen z.s.m. contact met u op. 


De websites www.fietsvakantiepagina.nl, www.fietsrouteplanner.eu, www.fietsweblog.nl en de startpagina.nl-dochters over fietsen, fietsvakanties en fietsroutes zoeken via Twitter het meest gewaardeerde Fietsvakantieland voor 2013.

 

De komende twee maanden zal iedere week een tweetal polls via Twitter worden gehouden. De uitslagen van die polls zijn vervolgens bepalend voor de vraagstelling in de volgende ronde.

 

Tweede kerstdag in de middag wordt er afgetrapt met de eerste ronde. In deze ronde wordt er iedere keer gevraagd een keus te maken tussen 4 of 5 Europese landen. In welk land zou jij nu graag komende lente of zomer fietsen?

 

De uitslagen worden op deze pagina gepubliceerd. De groepswinnaars gaan door naar ronde 2, en nemen het daarin in 2 poules tegen elkaar op. De winnaars gaan naar de finale om daarin de titel te betwitteren. De tweets met betrekking op deze verkiezing zijn te volgen via #fietsvakantieland2013 en #fl2013

 

De Finale gaat tussen Nederland en Duitsland! Wie mag zich in 2013 Fietsvakantieland2013 noemen?

 

De groepsindeling voor de tweede ronde is als volgt:

Groep A

 

Groep B

 

 

De groepsindeling voor de eerste ronde is als volgt:

 

Groep 1

 

Groep 2

 

Groep 3

 

Groep 4

 

Groep 5

 

Groep 6

 

Groep 7

 

Groep 8

 

U kunt een reactie achterlaten op deze website. Daarvoor dient u eerst in te loggen met behulp van Facebook, Google, Linkedin of Twitter. Klik rechtsboven op één van de icoontjes.

Fietsreisorganisaties

Wilt u liever een georganiseerde reis boeken? Zoek dan hier de reisorganisatie die fietsreizen aanbiedt in het door u gewenste land.

Overnachten op vakantie

logotrekkershutten

Trekkershutten Nederland

 


Vrienden op de Fiets

 

GPS-tracks

Veel lange-afstands-fietsroutes zijn ook beschikbaar als GPS.


Bikemap.net


GPStracks.nl

gpstracks-120x60


bannerMediumTiny

GPSies.com


RouteYou.com


GPS-info.nl


GPScoordinaten.nl


GPStrails.nl

gpstrailsbanner

Vakantiewegwijzer

De Vakantiewegwijzer wijst u de weg naar uw fietsvakantie-info! 

 • Oostzeekust-fietsroute Polen

  wil het oostzee route van u kopen ? Is deze ook in het nederlands? mijn mail adres is temprementoo@gmail.com

  Lees meer ...

   
 • Onbegrensd fietsen naar Venetië

  Wij hebben het hier over de Alpe Adria Trail natuurlijk. Wij hebben tevens een stalling voor uw fietsen. U kunt ook een kijkje op onze website nemen www.hauskolbnitz.com

  Lees meer ...

   
 • Onbegrensd fietsen naar Venetië

  Ter hoogte van Etappe 8 in Kolbnitz langs de wandelroute net na de Danielsberg voeren wij onze B&B Haus Kolbnitz met gezellige bar. U kunt bij ons overnachten voor € 28,50 p.p. met ontbijt. Voor boekingen kunt u bellen naar +436505916748 of ...

  Lees meer ...