DRW Draubruecke 2

Met de Europese fietsrouteplanner vindt u snel en simpel de beste fietsroute voor uw fietsvakantie. De benodigde gidsjes bestelt u direct vanaf de site! 

Wilt u hier uw banner zien staan? dat kan! Stuur een mail, en we nemen z.s.m. contact met u op. 


Dat Nederland echt een fietsland is, dat weten we allemaal. Maar wat betekent dit precies voor jou? Dat je zo nu en dan op de fiets naar je werk of naar de winkel gaat? Niks mis mee natuurlijk. Maar weet wel dat Nederland veel meer te bieden heeft. Kilometers en kilometers aan sportieve fietsroutes door shirtbossen, heuvels, heidevelden, landerijen, dorpen en steden. Ze liggen er ook voor jou. Klaar om ontdekt te worden. Klaar om uren van te genieten. Dat stukje naar je werk, dat kan wel in je spijkerbroek. Maar neem je het fietsen een beetje serieuzer, dan doe je er goed aan ook je outfit aan te passen. Hier vind je wielerkleding.  Zo blijft het fietsen plezierig en comfortabel. 
 
Fietspaden en fietsroutes voor iedereen 
 
Nederland als fietsland bij uitstek is voor ons heel gewoon. Toch is dit best uniek. In Nederland wordt veel rekening gehouden met de fietser. Goed onderhouden fietspaden vind je overal en gemeentes zetten zich actief in voor de veiligheid van de fietsers. Verder zijn er talloze fietsroutes uitgestippeld waarbij er met iedereen rekening wordt gehouden. Met de snelle wielrenner, de stoere mountainbiker en met de recreatieve fietser. Routes voor een ontspannen zondagmiddagtochtje tot echt sportieve afstanden. 
 
Ontdek, ervaar, fiets
 
schoenVoor nieuwe ervaringen en afwisselende landschappen hoef je niet perse naar het buitenland. In Nederland liggen genoeg uitdagingen op jou te wachten. Rondjes genoeg waarbij je start en eindigt in je eigen woonplaats. Maar kijk ook eens wat verder. Ontdek de andere provincies en laat je verbazen door je eigen land. Blijf in beweging. Ga over asfalt, beton en schelpenpaadjes. Ervaar op de fiets de charme van elk seizoen. Onder je snelbinders een regenjas of juist een zonneklep. In de fietsmand een appel en een flesje water. Of ga jij op pad met een tent in de ene fietstas en een slaapzak in de andere? Fiets uren, fiets dagen of fiets zelfs een vakantie lang.

Fietsreisorganisaties

Wilt u liever een georganiseerde reis boeken? Zoek dan hier de reisorganisatie die fietsreizen aanbiedt in het door u gewenste land.

Overnachten op vakantie

logotrekkershutten

Trekkershutten Nederland

 


Vrienden op de Fiets

 

GPS-tracks

Veel lange-afstands-fietsroutes zijn ook beschikbaar als GPS.


Bikemap.net


GPStracks.nl

gpstracks-120x60


bannerMediumTiny

GPSies.com


RouteYou.com


GPS-info.nl


GPScoordinaten.nl


GPStrails.nl

gpstrailsbanner

Vakantiewegwijzer

De Vakantiewegwijzer wijst u de weg naar uw fietsvakantie-info! 

 • Oostzeekust-fietsroute Polen

  wil het oostzee route van u kopen ? Is deze ook in het nederlands? mijn mail adres is temprementoo@gmail.com

  Lees meer ...

   
 • Onbegrensd fietsen naar Venetië

  Wij hebben het hier over de Alpe Adria Trail natuurlijk. Wij hebben tevens een stalling voor uw fietsen. U kunt ook een kijkje op onze website nemen www.hauskolbnitz.com

  Lees meer ...

   
 • Onbegrensd fietsen naar Venetië

  Ter hoogte van Etappe 8 in Kolbnitz langs de wandelroute net na de Danielsberg voeren wij onze B&B Haus Kolbnitz met gezellige bar. U kunt bij ons overnachten voor € 28,50 p.p. met ontbijt. Voor boekingen kunt u bellen naar +436505916748 of ...

  Lees meer ...