DRW Draubruecke 2

Met de Europese fietsrouteplanner vindt u snel en simpel de beste fietsroute voor uw fietsvakantie. De benodigde gidsjes bestelt u direct vanaf de site! 

Wilt u hier uw banner zien staan? dat kan! Stuur een mail, en we nemen z.s.m. contact met u op. 


Soms wel, soms niet. De routeplanner maakt gebruik van Europese lange afstandsfietsroutes. Deze fietsroutes zijn in beginsel opgezet voor fietsers, niet voor bromfietsers of brommobielen. Echter, hele stukken van veel fietsroutes gaan over de openbare weg, en in dat geval kan de gids van een fietsroute goed dienen als leidraad voor een bromfietstocht. 

 

Wanneer levert de fietsroute een probleem op voor bromfietsers of brommobielen? Voornamelijk als de wegbeheerder de weg sluit voor gemotoriseerd verkeer. Nederland, België, Duitsland, en in mindere mate Frankrijk, willen nog wel eens een stuk fietsroute tot fiets-only gebied maken. Leuk voor de fietsers, minder voor de bromfietser. Met een kleine aanpassing met behulp van een kaart van het gebied lukt het u waarschijnlijk wel om de route naar uw wensen aan te passen en verderop weer op te pakken.

Fietsreisorganisaties

Wilt u liever een georganiseerde reis boeken? Zoek dan hier de reisorganisatie die fietsreizen aanbiedt in het door u gewenste land.

Overnachten op vakantie

logotrekkershutten

Trekkershutten Nederland

 


Vrienden op de Fiets

 

GPS-tracks

Veel lange-afstands-fietsroutes zijn ook beschikbaar als GPS.


Bikemap.net


GPStracks.nl

gpstracks-120x60


bannerMediumTiny

GPSies.com


RouteYou.com


GPS-info.nl


GPScoordinaten.nl


GPStrails.nl

gpstrailsbanner

Vakantiewegwijzer

De Vakantiewegwijzer wijst u de weg naar uw fietsvakantie-info! 

 • Oostzeekust-fietsroute Polen

  wil het oostzee route van u kopen ? Is deze ook in het nederlands? mijn mail adres is temprementoo@gmail.com

  Lees meer ...

   
 • Onbegrensd fietsen naar Venetië

  Wij hebben het hier over de Alpe Adria Trail natuurlijk. Wij hebben tevens een stalling voor uw fietsen. U kunt ook een kijkje op onze website nemen www.hauskolbnitz.com

  Lees meer ...

   
 • Onbegrensd fietsen naar Venetië

  Ter hoogte van Etappe 8 in Kolbnitz langs de wandelroute net na de Danielsberg voeren wij onze B&B Haus Kolbnitz met gezellige bar. U kunt bij ons overnachten voor € 28,50 p.p. met ontbijt. Voor boekingen kunt u bellen naar +436505916748 of ...

  Lees meer ...