DRW Draubruecke 2

Met de Europese fietsrouteplanner vindt u snel en simpel de beste fietsroute voor uw fietsvakantie. De benodigde gidsjes bestelt u direct vanaf de site! 

Wilt u hier uw banner zien staan? dat kan! Stuur een mail, en we nemen z.s.m. contact met u op. 


De Krakow-Moravia-Vienna Greenway is een 780 km-lange route voor fietsers, wandelaars en paardrijders, die de toerist toegang geeft tot historische, culturele en natuurmonumenten in Centraal Europa.

 

De fietsroute begint in Krakow, om door de Oswiecim Vallei, de regio rondom Pszczyna naar Zuid Silesië in Polenand Cieszyn Silesia in Poland. Door de beboste bergen van Beskydy in de pools-Tsjechische grensstreek, door de wijnstreken van Zuid-Moravië en Nederoostenrijk komt de route in Wenen aan. Als onderdeel van de route planten lokale boeren fruitbomen in alle soorten en maten, waardoor de Krakow-Moravia-Wenen Greenway de langste fruitbomen-laan in Europa.

 

Meer informatie over deze fietsroute, die soms noodgedwongen gebruikt maakt van drukke verkeerswegen, vindt u op www.greenways.pl. Hier staan ook de te gebruiken kaarten vermeld.

 

kmw

 

U kunt een reactie achterlaten op deze website. Daarvoor dient u eerst in te loggen met behulp van Facebook, Google, Linkedin of Twitter. Klik rechtsboven op één van de icoontjes.

Reacties   

# Henk Kusters 09-06-2008 17:46
Beste Fietsvrienden,

We gaan in juli-augustus 2008 de route van Budapest via Krakow naar Wenen fietsen. We zoeken nog info over de hoogteverschill en (dwarspprofiele n) en de aanwezige B&B's en andere plekken waar we kunnen logeren met onbijt. Wie heeft deze info of kan aangeven waar ik die kan vinden? Bij voorbaat bedankt!
Henk Kusters, e-mail: kustersh@planet.nl
of mobiel 0031 6 21232595.

Fietsreisorganisaties

Wilt u liever een georganiseerde reis boeken? Zoek dan hier de reisorganisatie die fietsreizen aanbiedt in het door u gewenste land.

Overnachten op vakantie

logotrekkershutten

Trekkershutten Nederland

 


Vrienden op de Fiets

 

GPS-tracks

Veel lange-afstands-fietsroutes zijn ook beschikbaar als GPS.


Bikemap.net


GPStracks.nl

gpstracks-120x60


bannerMediumTiny

GPSies.com


RouteYou.com


GPS-info.nl


GPScoordinaten.nl


GPStrails.nl

gpstrailsbanner

Vakantiewegwijzer

De Vakantiewegwijzer wijst u de weg naar uw fietsvakantie-info! 

 • Oostzeekust-fietsroute Polen

  wil het oostzee route van u kopen ? Is deze ook in het nederlands? mijn mail adres is temprementoo@gmail.com

  Lees meer ...

   
 • Onbegrensd fietsen naar Venetië

  Wij hebben het hier over de Alpe Adria Trail natuurlijk. Wij hebben tevens een stalling voor uw fietsen. U kunt ook een kijkje op onze website nemen www.hauskolbnitz.com

  Lees meer ...

   
 • Onbegrensd fietsen naar Venetië

  Ter hoogte van Etappe 8 in Kolbnitz langs de wandelroute net na de Danielsberg voeren wij onze B&B Haus Kolbnitz met gezellige bar. U kunt bij ons overnachten voor € 28,50 p.p. met ontbijt. Voor boekingen kunt u bellen naar +436505916748 of ...

  Lees meer ...