DRW Draubruecke 2

Met de Europese fietsrouteplanner vindt u snel en simpel de beste fietsroute voor uw fietsvakantie. De benodigde gidsjes bestelt u direct vanaf de site! 

Wilt u hier uw banner zien staan? dat kan! Stuur een mail, en we nemen z.s.m. contact met u op. 


Veerdiensten

Soms is de zee te breed om er overheen te fietsen. Gelukkig varen er dan vaak veerdiensten, waardoor je na een aantal uren toch je fietstocht kunt voortzetten. Op internet zijn heel veel sites te vinden van veerdiensten. Gelukkig zijn er ook sites die een overzicht in deze jungle proberen te geven. Onderstaand zoekmachine helpt u de prijzen van verschillende maatschappijen op diverse trajecten te vergelijken.

Als u voor uw fietstocht een ferry-overtocht wilt zoeken, kijkt u dan ter orientatie en als surfstartpunt op één van de volgende sites:

 

Boeken of gokken? 

Als u zeker weet wanneer u de boot wilt pakken, kan het handig zijn om alvast vanuit Nederland uw overtocht te boeken. Heeft u echter niet een superstrakke planning van uw reis, dan kunt u het beste ter plekke uw overtocht regelen. De kans bestaat dat u dan niet meer de meest ideale hut of stoel kunt bemachtigen, maar meestal is er op langere overtochten genoeg plaats voor een fietser. Zonder garanties van mijn kant uiteraard.

 

Goede of slechte ervaringen met veren en fietsen

Als u bijzonder goede, of juist slechte ervaringen, heeft met een maatschappij, of met een bepaalde overtocht, dan kunt u dat hieronder invoeren. Mogelijk hebben andere fietsers er iets aan.

U kunt een reactie achterlaten op deze website. Daarvoor dient u eerst in te loggen met behulp van Facebook, Google, Linkedin of Twitter. Klik rechtsboven op één van de icoontjes.

Fietsreisorganisaties

Wilt u liever een georganiseerde reis boeken? Zoek dan hier de reisorganisatie die fietsreizen aanbiedt in het door u gewenste land.

Overnachten op vakantie

logotrekkershutten

Trekkershutten Nederland

 


Vrienden op de Fiets

 

GPS-tracks

Veel lange-afstands-fietsroutes zijn ook beschikbaar als GPS.


Bikemap.net


GPStracks.nl

gpstracks-120x60


bannerMediumTiny

GPSies.com


RouteYou.com


GPS-info.nl


GPScoordinaten.nl


GPStrails.nl

gpstrailsbanner

Vakantiewegwijzer

De Vakantiewegwijzer wijst u de weg naar uw fietsvakantie-info! 

 • Oostzeekust-fietsroute Polen

  wil het oostzee route van u kopen ? Is deze ook in het nederlands? mijn mail adres is temprementoo@gmail.com

  Lees meer ...

   
 • Onbegrensd fietsen naar Venetië

  Wij hebben het hier over de Alpe Adria Trail natuurlijk. Wij hebben tevens een stalling voor uw fietsen. U kunt ook een kijkje op onze website nemen www.hauskolbnitz.com

  Lees meer ...

   
 • Onbegrensd fietsen naar Venetië

  Ter hoogte van Etappe 8 in Kolbnitz langs de wandelroute net na de Danielsberg voeren wij onze B&B Haus Kolbnitz met gezellige bar. U kunt bij ons overnachten voor € 28,50 p.p. met ontbijt. Voor boekingen kunt u bellen naar +436505916748 of ...

  Lees meer ...