DRW Draubruecke 2

Met de Europese fietsrouteplanner vindt u snel en simpel de beste fietsroute voor uw fietsvakantie. De benodigde gidsjes bestelt u direct vanaf de site! 

Wilt u hier uw banner zien staan? dat kan! Stuur een mail, en we nemen z.s.m. contact met u op. 


De 'Radkarte Südtirol & Dolomiten' (ISBN 987-3-85000-222-6) is een vreemde eend in de bijt. Tenminste voor deze website. Het is geen uitgeschreven fietsroute, maar een fietskaart, 1: 75000. Op de kaart zijn fietsroutes ingetekend, die (door het gebrek aan wegen in Italië) soms noodgedwongen over de drukke doorgaande wegen voeren.

 

Waarom de fietsroutes van deze kaart dan toch opgenomen? Omdat het tot nu toe de enige routes zijn die ik ken die een verbinding maken tussen de Drau radweg in Zuid Oostenrijk en de verschillende noord-zuid routes in Noord-Italië (Etsch radweg, Reitsma's Rome route, Via Claudia Augusta).

 

Hoewel de fietsroutes over verharde wegen en soms zelfs over fietspaden gaan, toch even een 'waarschuwing': Zuid-tirol is een bergachtig gebied, dus wie hier wil fietsen, maakt het zichzelf niet gemakkelijk. Je bent uiteraard wel verzekerd van een mooie tocht.

 

Op het kaartje staan globaal de fietsroutes die u op de fietskaart aantreft.

 

radkartedolomieten  

U kunt een reactie achterlaten op deze website. Daarvoor dient u eerst in te loggen met behulp van Facebook, Google, Linkedin of Twitter. Klik rechtsboven op één van de icoontjes.

Fietsreisorganisaties

Wilt u liever een georganiseerde reis boeken? Zoek dan hier de reisorganisatie die fietsreizen aanbiedt in het door u gewenste land.

Overnachten op vakantie

logotrekkershutten

Trekkershutten Nederland

 


Vrienden op de Fiets

 

GPS-tracks

Veel lange-afstands-fietsroutes zijn ook beschikbaar als GPS.


Bikemap.net


GPStracks.nl

gpstracks-120x60


bannerMediumTiny

GPSies.com


RouteYou.com


GPS-info.nl


GPScoordinaten.nl


GPStrails.nl

gpstrailsbanner

Vakantiewegwijzer

De Vakantiewegwijzer wijst u de weg naar uw fietsvakantie-info! 

 • Oostzeekust-fietsroute Polen

  wil het oostzee route van u kopen ? Is deze ook in het nederlands? mijn mail adres is temprementoo@gmail.com

  Lees meer ...

   
 • Onbegrensd fietsen naar Venetië

  Wij hebben het hier over de Alpe Adria Trail natuurlijk. Wij hebben tevens een stalling voor uw fietsen. U kunt ook een kijkje op onze website nemen www.hauskolbnitz.com

  Lees meer ...

   
 • Onbegrensd fietsen naar Venetië

  Ter hoogte van Etappe 8 in Kolbnitz langs de wandelroute net na de Danielsberg voeren wij onze B&B Haus Kolbnitz met gezellige bar. U kunt bij ons overnachten voor € 28,50 p.p. met ontbijt. Voor boekingen kunt u bellen naar +436505916748 of ...

  Lees meer ...