DRW Draubruecke 2

Met de Europese fietsrouteplanner vindt u snel en simpel de beste fietsroute voor uw fietsvakantie. De benodigde gidsjes bestelt u direct vanaf de site! 

Wilt u hier uw banner zien staan? dat kan! Stuur een mail, en we nemen z.s.m. contact met u op. 


 

sverigeleden

De Sverigeleden is een fietsroutenetwerk in Zweden. Het is volledig bewegwijzerd. De Zweedse fietsroutes zijn gebundeld in drie fietsgidsen. Hoewel de beschrijvingen in het Zweeds zijn, kun je met behulp van de kaart door heel Zweden fietsen zonder te verdwalen.

 

De gidsen van de Sverigeleden bieden je de mogelijkheid om maanden door Zweden te zwerven. Je kunt helemaal van zuid van noord fietsen, of ergens in Zweden een rondje uitstippelen. 

 

Mooie bijkomstigheid van deze routegidsen is dat de kaarten heel Zweden beslaan, zodat je makkelijk zelf van de route af kunt of zelfs een hele eigen route kunt samenstellen. Je hoeft nadrukkelijk dus geen kaarten naast deze gids aan te schaffen. Dat komt goed uit, want met de aanschafprijs van 32 euro per deel is voor de meeste fietsers het kaarten-budget wel bijna op.

 

Als alternatief voor deel drie kun je ook de gids Schweden per Rad van Kettler gebruiken. Deze gids beschrijft een dichter fietsroutenetwerk, maar de routes zijn niet bewegwijzerd, én je hebt naast de gids nog wegenkaarten nodig.

 

Meer informatie over de 'Sverigeleden', met onder andere een afstandentabel, is te vinden in deze pdf-folder

 

Alle routegidsjes zijn te bestellen bij de Fietsvakantiewinkel

 

U kunt een reactie achterlaten op deze website. Daarvoor dient u eerst in te loggen met behulp van Facebook, Google, Linkedin of Twitter. Klik rechtsboven op één van de icoontjes.

Reacties   

# M.P. van Loenen 14-02-2013 21:31
Hallo beste fietsers. Graag willen we jullie attenderen op het schitterende schiereiland Bjäre, in het Noordwesten van Skåne, Zweden. Dit gebied herbergt pittoreske zandstranden, ruige rotskusten, heuvels, bossen en meer schitterende natuur. Ons vakantiehuisje ligt naast ons huis in een ruime tuin van 1700m2, op de Zuid-West flank van de Hallandsåsen. Dit is een ideaal vetrekpunt voor het ontdekken van dit mooie stukje Zweden. Kijk voor meer informatie op onze website.
# johan postma 23-03-2008 12:14
geachte redactie, beste fietsers,
Bij deze wil ik jullie kenbaar maken dat mijn vrouw Hanneke en ik (Johan) per juni Edsleskogs Wärdshus (170 km boven Gotenburg en 15 km ten westen van åmål) overnemen. Het Guesthouse ligt in de nabijheid van Sverigeleden en na jaren van zelf fietsen zien we Nederlandse fietsers graag tegemoet. Op www.hotelinzweden.com staat meer informatie over ons guesthouse.

Met vriendelijke groeten, Johan Postma.

Fietsreisorganisaties

Wilt u liever een georganiseerde reis boeken? Zoek dan hier de reisorganisatie die fietsreizen aanbiedt in het door u gewenste land.

Overnachten op vakantie

logotrekkershutten

Trekkershutten Nederland

 


Vrienden op de Fiets

 

GPS-tracks

Veel lange-afstands-fietsroutes zijn ook beschikbaar als GPS.


Bikemap.net


GPStracks.nl

gpstracks-120x60


bannerMediumTiny

GPSies.com


RouteYou.com


GPS-info.nl


GPScoordinaten.nl


GPStrails.nl

gpstrailsbanner

Vakantiewegwijzer

De Vakantiewegwijzer wijst u de weg naar uw fietsvakantie-info! 

 • Oostzeekust-fietsroute Polen

  wil het oostzee route van u kopen ? Is deze ook in het nederlands? mijn mail adres is temprementoo@gmail.com

  Lees meer ...

   
 • Onbegrensd fietsen naar Venetië

  Wij hebben het hier over de Alpe Adria Trail natuurlijk. Wij hebben tevens een stalling voor uw fietsen. U kunt ook een kijkje op onze website nemen www.hauskolbnitz.com

  Lees meer ...

   
 • Onbegrensd fietsen naar Venetië

  Ter hoogte van Etappe 8 in Kolbnitz langs de wandelroute net na de Danielsberg voeren wij onze B&B Haus Kolbnitz met gezellige bar. U kunt bij ons overnachten voor € 28,50 p.p. met ontbijt. Voor boekingen kunt u bellen naar +436505916748 of ...

  Lees meer ...