DRW Draubruecke 2

Met de Europese fietsrouteplanner vindt u snel en simpel de beste fietsroute voor uw fietsvakantie. De benodigde gidsjes bestelt u direct vanaf de site! 

Wilt u hier uw banner zien staan? dat kan! Stuur een mail, en we nemen z.s.m. contact met u op. 


zwedenkettler

De Duitse fietsgids 'Südschweden per Rad' van Kettler-Verlag beschrijft een fietsroutenetwerk in Zuid Zweden, dat een actieve vakantie op de fiets mogelijk maakt. De gids geeft praktische toeristische informatie, tips over de fietsroute én verhaalt over de geschiedenis en cultuur van de streek waar je doorheen fietst. De routebeschrijvingen en de kaartjes zijn echter niet altijd voldoende om de weg te vinden. Een goede kaart blijft nodig. Kettler geeft in de gids overigens exact aan welke kaarten dat zijn.

 

Klik op het kaartje rechts voor een routeoverzicht.

 

Meer informatie over deze fietsgids is uiteraard te vinden op de site van Kettler-Verlag.

 

Wilt u noordelijker fietsen, kijkt u dan eens naar de Sverigeleden, het geheel bewegwijzerde fietsroutenetwerk in Zweden.

U kunt een reactie achterlaten op deze website. Daarvoor dient u eerst in te loggen met behulp van Facebook, Google, Linkedin of Twitter. Klik rechtsboven op één van de icoontjes.

Reacties   

# Buitink 04-04-2009 10:39
Wij Christa en Wout van Bussamåla B&B hebben samen met Wilma en Henk van Skogsgläntan B&B een fietsvakantie samengesteld. De routes variëren van 25 tot 80 km en laten u het karakteristieke Småland zien met zijn rode huisjes, meren en bossen. De routes gaan zowel over geasfalteerde als onverharde wegen. Een avontuur op zich.
Meer informatie over dit arrangement is te vinden op onze website.
# Marinus Buijs 27-03-2009 16:37
Beste Fietsers,

In Sävsjö, midden in Zuid Zweden, hebben wij een mooie camping aan een meer met tien stuga´s en een jeugdherberg. Een prachtige plaats om te ontspannen tijdens een inspannende en mooie fietstocht. Wij zitten dicht bij voorzieningen en bij slecht weer is er een overdekt zwembad direct om de hoek.

Hartelijk welkom,

Attje en Marinus Buijs
# johan postma 23-03-2008 12:14
geachte redactie, beste fietsers,
Bij deze wil ik jullie kenbaar maken dat mijn vrouw Hanneke en ik (Johan) per juni Edsleskogs Wärdshus (170 km boven Gotenburg en 15 km ten westen van åmål) overnemen. Het Guesthouse ligt in de nabijheid van Sverigeleden en na jaren van zelf fietsen zien we Nederlandse fietsers graag tegemoet. Op www.hotelinzweden.com staat meer informatie over ons guesthouse.

Met vriendelijke groeten, Johan Postma.

Fietsreisorganisaties

Wilt u liever een georganiseerde reis boeken? Zoek dan hier de reisorganisatie die fietsreizen aanbiedt in het door u gewenste land.

Overnachten op vakantie

logotrekkershutten

Trekkershutten Nederland

 


Vrienden op de Fiets

 

GPS-tracks

Veel lange-afstands-fietsroutes zijn ook beschikbaar als GPS.


Bikemap.net


GPStracks.nl

gpstracks-120x60


bannerMediumTiny

GPSies.com


RouteYou.com


GPS-info.nl


GPScoordinaten.nl


GPStrails.nl

gpstrailsbanner

Vakantiewegwijzer

De Vakantiewegwijzer wijst u de weg naar uw fietsvakantie-info! 

 • Oostzeekust-fietsroute Polen

  wil het oostzee route van u kopen ? Is deze ook in het nederlands? mijn mail adres is temprementoo@gmail.com

  Lees meer ...

   
 • Onbegrensd fietsen naar Venetië

  Wij hebben het hier over de Alpe Adria Trail natuurlijk. Wij hebben tevens een stalling voor uw fietsen. U kunt ook een kijkje op onze website nemen www.hauskolbnitz.com

  Lees meer ...

   
 • Onbegrensd fietsen naar Venetië

  Ter hoogte van Etappe 8 in Kolbnitz langs de wandelroute net na de Danielsberg voeren wij onze B&B Haus Kolbnitz met gezellige bar. U kunt bij ons overnachten voor € 28,50 p.p. met ontbijt. Voor boekingen kunt u bellen naar +436505916748 of ...

  Lees meer ...