DRW Draubruecke 2

Met de Europese fietsrouteplanner vindt u snel en simpel de beste fietsroute voor uw fietsvakantie. De benodigde gidsjes bestelt u direct vanaf de site! 

Wilt u hier uw banner zien staan? dat kan! Stuur een mail, en we nemen z.s.m. contact met u op. 


deel0kaart

De ideale ontsnappingsroutes vanuit de randstad richting het Zuiden vindt u in dit fietsboekje. De beschreven routes lopen tot vanaf onder andere Amsterdam, Rotterdam, Haarlem, Den Haag en Amersfoort richting Maastricht en Leuven, waar ze aansluiting bieden op de routes naar Rome, Venetië, Barcelona en Parijs.

 

De fietsroute maakt gebruik van kleine landweggetjes met weinig of geen verkeer, fietspaden over oude spoorwegtracés, vergeten fietspaden door de weilanden en bossen, jaagpaden langs kanalen en kleine veerponten om de rivieren te kruisen. Tientallen en tientallen kilometers van deze route zijn geheel autovrij. De route doorkruist verschillende landschappen zoals het Hollandse veenweidelandschap of de Utrechtse Heuvelrug, het rivierenlandschap met de uitlopers van de Betuwe en de heidevelden in het natuurgebied de Malpie bij Valkenswaard.

 

In Vlaanderen doorkruist men de Kempen en nadert richting Leuven de glooiende heuvels van het Hageland. Naar Maastricht toe verrijzen langzaam de dalwanden om onderaan de heuvels van het Mergellandschap te eindigen.

 

Meer informatie over dit routegidsje is te lezen op www.cyclingeurope.nl.

U kunt een reactie achterlaten op deze website. Daarvoor dient u eerst in te loggen met behulp van Facebook, Google, Linkedin of Twitter. Klik rechtsboven op één van de icoontjes.

Fietsreisorganisaties

Wilt u liever een georganiseerde reis boeken? Zoek dan hier de reisorganisatie die fietsreizen aanbiedt in het door u gewenste land.

Overnachten op vakantie

logotrekkershutten

Trekkershutten Nederland

 


Vrienden op de Fiets

 

GPS-tracks

Veel lange-afstands-fietsroutes zijn ook beschikbaar als GPS.


Bikemap.net


GPStracks.nl

gpstracks-120x60


bannerMediumTiny

GPSies.com


RouteYou.com


GPS-info.nl


GPScoordinaten.nl


GPStrails.nl

gpstrailsbanner

Vakantiewegwijzer

De Vakantiewegwijzer wijst u de weg naar uw fietsvakantie-info! 

 • Oostzeekust-fietsroute Polen

  wil het oostzee route van u kopen ? Is deze ook in het nederlands? mijn mail adres is temprementoo@gmail.com

  Lees meer ...

   
 • Onbegrensd fietsen naar Venetië

  Wij hebben het hier over de Alpe Adria Trail natuurlijk. Wij hebben tevens een stalling voor uw fietsen. U kunt ook een kijkje op onze website nemen www.hauskolbnitz.com

  Lees meer ...

   
 • Onbegrensd fietsen naar Venetië

  Ter hoogte van Etappe 8 in Kolbnitz langs de wandelroute net na de Danielsberg voeren wij onze B&B Haus Kolbnitz met gezellige bar. U kunt bij ons overnachten voor € 28,50 p.p. met ontbijt. Voor boekingen kunt u bellen naar +436505916748 of ...

  Lees meer ...