DRW Draubruecke 2

Met de Europese fietsrouteplanner vindt u snel en simpel de beste fietsroute voor uw fietsvakantie. De benodigde gidsjes bestelt u direct vanaf de site! 

Wilt u hier uw banner zien staan? dat kan! Stuur een mail, en we nemen z.s.m. contact met u op. 


Baltic Cycle, de fietsuitgever van o.a. de fietsroutegids van Estland timmert ook in de andere Baltische Staten hard aan een fietsroutenetwerk. Deze lange afstandsfietsgidsen (de fietsroutes maken deel uit van de Euroveloroute die door heel Europa wordt gemaakt) passen mooi in dat plaatje. De fietsgidsen zijn sober uitgevoerd, maar zijn daardoor absoluut niet minder bruikbaar.

 

Warschau - Vilnius

800 km fietsen van de ene naar de andere nog onontdekte hoofdstad. Spannender dan Schotland, pittiger dan Spanje, rustiger dan Zweden, mooier dan de rest van Europa. Als je de fietsgids van de route 'Warschau-Vilniuis' mag geloven tenminste. Fietsen tussen tientallen culturen en historische volken. Langs sporen van Napoleons veldtocht naar Rusland, Middeleeuwse ridderkastelen, maar ook langs de overblijfselen van Concentratiekampen uit de Tweede Wereldoorlog. Sowjet woonblokken van beton en toenmalige 'Boerenfabrieken'. Vele dorpjes en stadjes, met als hoogtepunt het eindpunt Vilnius, de Litouwse hoofdstad, en één van de mooiste Hanzesteden.

 

Vilnius - Kaunas

Fietsroute van 200 km van Vilnius naar Kaunas. Deze route is geschikt om een rondje te maken door de mogelijkheid om de noordelijke of de zuidelijke routevariant te kiezen. 

 

Van deze fietsroute is een GPS-track beschikbaar.

 

Riga - Vilnius

Officieel wordt deze fietsroute (550 km) de 'Merenland-route' genoemd. Hij verbindt Riga met een kleine oostelijke lus met Vilnius.

 

Al de routes zijn te bestellen bij www.balticcycle.eu, of bij de Fietsvakantiewinkel. 

 

downloadknopje  Alternatief traject door Litouwen: Van Lazdiai via Vilnius, Kaunas naar Klaipeda.

U kunt een reactie achterlaten op deze website. Daarvoor dient u eerst in te loggen met behulp van Facebook, Google, Linkedin of Twitter. Klik rechtsboven op één van de icoontjes.

Fietsreisorganisaties

Wilt u liever een georganiseerde reis boeken? Zoek dan hier de reisorganisatie die fietsreizen aanbiedt in het door u gewenste land.

Overnachten op vakantie

logotrekkershutten

Trekkershutten Nederland

 


Vrienden op de Fiets

 

GPS-tracks

Veel lange-afstands-fietsroutes zijn ook beschikbaar als GPS.


Bikemap.net


GPStracks.nl

gpstracks-120x60


bannerMediumTiny

GPSies.com


RouteYou.com


GPS-info.nl


GPScoordinaten.nl


GPStrails.nl

gpstrailsbanner

Vakantiewegwijzer

De Vakantiewegwijzer wijst u de weg naar uw fietsvakantie-info! 

 • Oostzeekust-fietsroute Polen

  wil het oostzee route van u kopen ? Is deze ook in het nederlands? mijn mail adres is temprementoo@gmail.com

  Lees meer ...

   
 • Onbegrensd fietsen naar Venetië

  Wij hebben het hier over de Alpe Adria Trail natuurlijk. Wij hebben tevens een stalling voor uw fietsen. U kunt ook een kijkje op onze website nemen www.hauskolbnitz.com

  Lees meer ...

   
 • Onbegrensd fietsen naar Venetië

  Ter hoogte van Etappe 8 in Kolbnitz langs de wandelroute net na de Danielsberg voeren wij onze B&B Haus Kolbnitz met gezellige bar. U kunt bij ons overnachten voor € 28,50 p.p. met ontbijt. Voor boekingen kunt u bellen naar +436505916748 of ...

  Lees meer ...