DRW Draubruecke 2

Met de Europese fietsrouteplanner vindt u snel en simpel de beste fietsroute voor uw fietsvakantie. De benodigde gidsjes bestelt u direct vanaf de site! 

Wilt u hier uw banner zien staan? dat kan! Stuur een mail, en we nemen z.s.m. contact met u op. 


maplux

Luxemburg is voor fietsers een natuurlijk thuisland. Het land leeft van het toerisme, en is er dus goed op voorbereid. Combineer dat met de geweldige natuur, het mooie wegennet en de vriendelijkheid van de bevolking, en het beloofde (fiets)land is gevonden.

 

Het nationale fietsroutenetwerk in Luxemburg beslaat ruim 700 km fietsroutes verspreidt over het hele Groothertogdom. Er wordt nog gewerkt aan het netwerk, met als uiteindelijk doel 900 km fietsroute.

 

Op deze website zijn alle fietsroutes ingetekend in een mooie kaart (1:60.000) te downloaden, inclusief GPS-tracks van alle routes. Op de kaart staat alles aangegeven wat maar van belang kan zijn voor de fietser: heuvels, rivieren, campings en dorpen en steden. Bovendien is de drukte van de wegen goed te zien op de kaart. Het enige dat eventueel ontbreekt zijn de mogelijkheden om inkopen te doen.

 

Alle fietsroutes zijn bewegwijzerd, en GPS-tracks zijn gratis te downloaden. 

U kunt een reactie achterlaten op deze website. Daarvoor dient u eerst in te loggen met behulp van Facebook, Google, Linkedin of Twitter. Klik rechtsboven op één van de icoontjes.

Fietsreisorganisaties

Wilt u liever een georganiseerde reis boeken? Zoek dan hier de reisorganisatie die fietsreizen aanbiedt in het door u gewenste land.

Overnachten op vakantie

logotrekkershutten

Trekkershutten Nederland

 


Vrienden op de Fiets

 

GPS-tracks

Veel lange-afstands-fietsroutes zijn ook beschikbaar als GPS.


Bikemap.net


GPStracks.nl

gpstracks-120x60


bannerMediumTiny

GPSies.com


RouteYou.com


GPS-info.nl


GPScoordinaten.nl


GPStrails.nl

gpstrailsbanner

Vakantiewegwijzer

De Vakantiewegwijzer wijst u de weg naar uw fietsvakantie-info! 

 • Oostzeekust-fietsroute Polen

  wil het oostzee route van u kopen ? Is deze ook in het nederlands? mijn mail adres is temprementoo@gmail.com

  Lees meer ...

   
 • Onbegrensd fietsen naar Venetië

  Wij hebben het hier over de Alpe Adria Trail natuurlijk. Wij hebben tevens een stalling voor uw fietsen. U kunt ook een kijkje op onze website nemen www.hauskolbnitz.com

  Lees meer ...

   
 • Onbegrensd fietsen naar Venetië

  Ter hoogte van Etappe 8 in Kolbnitz langs de wandelroute net na de Danielsberg voeren wij onze B&B Haus Kolbnitz met gezellige bar. U kunt bij ons overnachten voor € 28,50 p.p. met ontbijt. Voor boekingen kunt u bellen naar +436505916748 of ...

  Lees meer ...