DRW Draubruecke 2

Met de Europese fietsrouteplanner vindt u snel en simpel de beste fietsroute voor uw fietsvakantie. De benodigde gidsjes bestelt u direct vanaf de site! 

Wilt u hier uw banner zien staan? dat kan! Stuur een mail, en we nemen z.s.m. contact met u op. 


De gids 'Onbegrensd fietsen van Praag naar Slovenië' van Paul Benjaminse beschrijft de eerste 850 km van de fietsroute die uiteindelijk van Praag naar Venetië gaat lopen. De route is geschikt voor alle soorten fietsers, en maakt veel gebruik van rustige binnenwegen, fietspaden en deels van bewegwijzerde fietsroutes. De bergpassen waarover de route voert zijn relatief laag en makkelijk te fietsen, op de grenspas tussen Oostenrijk en Slovenië na.

onbegrensd-praag-slovenie

 

Zoals u van Benjaminse gewend bent, is de gids voorzien van alle mogelijke informatie. De route is te fietsen op de kaart, de begeleidende teksten geven verduidelijking waar nodig, en veel achtergrondinformatie over landschap, geschiedenis en cultuur. Het kaartmateriaal is voorzien van hoogteprofielen, accomodaties en bezienswaardigheden zijn aangegeven.

 

De route heeft in de Alpen nog een kleine zijtak langs de Mur tot in Graz. Uiteindelijk zal deze zijtak een 'rondje' maken via Maribor naar Kranj.

 

Van deze fietsroute is een GPS-track beschikbaar.

 

 

U kunt een reactie achterlaten op deze website. Daarvoor dient u eerst in te loggen met behulp van Facebook, Google, Linkedin of Twitter. Klik rechtsboven op één van de icoontjes.

Reacties   

# fietsrouteplanner 05-09-2010 08:21
makkelijke vlakke grensovergang tussen Tjechie en Oostenrijk: vanaf Cesky Krumlov langs de Moldau naar Rozmberk nad Vltavou (rustige weg, weinig auto's. Dan rechts af naar Horni Dvoriste, langs plein met supermarkt, rechts af. Er staat een heel klein bordje 2 km Deutsch Horschlag. Mooie geasfalteerde vlakke weg (sinds 2006), smal, eenbaans. In Deutsch Horschlag kom je weer op de route.

Fietsreisorganisaties

Wilt u liever een georganiseerde reis boeken? Zoek dan hier de reisorganisatie die fietsreizen aanbiedt in het door u gewenste land.

Overnachten op vakantie

logotrekkershutten

Trekkershutten Nederland

 


Vrienden op de Fiets

 

GPS-tracks

Veel lange-afstands-fietsroutes zijn ook beschikbaar als GPS.


Bikemap.net


GPStracks.nl

gpstracks-120x60


bannerMediumTiny

GPSies.com


RouteYou.com


GPS-info.nl


GPScoordinaten.nl


GPStrails.nl

gpstrailsbanner

Vakantiewegwijzer

De Vakantiewegwijzer wijst u de weg naar uw fietsvakantie-info! 

 • Oostzeekust-fietsroute Polen

  wil het oostzee route van u kopen ? Is deze ook in het nederlands? mijn mail adres is temprementoo@gmail.com

  Lees meer ...

   
 • Onbegrensd fietsen naar Venetië

  Wij hebben het hier over de Alpe Adria Trail natuurlijk. Wij hebben tevens een stalling voor uw fietsen. U kunt ook een kijkje op onze website nemen www.hauskolbnitz.com

  Lees meer ...

   
 • Onbegrensd fietsen naar Venetië

  Ter hoogte van Etappe 8 in Kolbnitz langs de wandelroute net na de Danielsberg voeren wij onze B&B Haus Kolbnitz met gezellige bar. U kunt bij ons overnachten voor € 28,50 p.p. met ontbijt. Voor boekingen kunt u bellen naar +436505916748 of ...

  Lees meer ...