DRW Draubruecke 2

Met de Europese fietsrouteplanner vindt u snel en simpel de beste fietsroute voor uw fietsvakantie. De benodigde gidsjes bestelt u direct vanaf de site! 

Wilt u hier uw banner zien staan? dat kan! Stuur een mail, en we nemen z.s.m. contact met u op. 


Fietsend op weg van Berlijn naar Küstrin aan de Oder, verder naar Poznan / Posen aan de wieg van de Poolse staat in het voormalige grondgebied van de Piast dynastie, en dicht bij de natuur langs de Wisla / Vistula naar het centrum van Warschau.

 

De fietsgids Berlin-Posen-Warschau telt 132 pagina's, waarop alles vermeld staat wat u nodig heeft voor een onbezorgde fietsvakantie tussen Berlijn, Poznan en Warschau.

 

Gedetailleerde wegenkaarten, met stadskaartjes, routealternatieven en diverse aanvullende routes, om bijvoorbeeld de Wereld erfgoed stad Torun of het fort van Modlin te bezoeken, weg- en landeninformatie, toeristische tips, handige adressen en informatie over hotels, pensions en campings langs de route.

 

Op de bijgevoegde cd-rom vindt u de gpx-en kml-tracks van de gehele fietsroute.

 

Bestel de Fietsgids, met CD en gps-track in de Fietsvakantiewinkel.

 

U kunt een reactie achterlaten op deze website. Daarvoor dient u eerst in te loggen met behulp van Facebook, Google, Linkedin of Twitter. Klik rechtsboven op één van de icoontjes.

Fietsreisorganisaties

Wilt u liever een georganiseerde reis boeken? Zoek dan hier de reisorganisatie die fietsreizen aanbiedt in het door u gewenste land.

Overnachten op vakantie

logotrekkershutten

Trekkershutten Nederland

 


Vrienden op de Fiets

 

GPS-tracks

Veel lange-afstands-fietsroutes zijn ook beschikbaar als GPS.


Bikemap.net


GPStracks.nl

gpstracks-120x60


bannerMediumTiny

GPSies.com


RouteYou.com


GPS-info.nl


GPScoordinaten.nl


GPStrails.nl

gpstrailsbanner

Vakantiewegwijzer

De Vakantiewegwijzer wijst u de weg naar uw fietsvakantie-info! 

 • Oostzeekust-fietsroute Polen

  wil het oostzee route van u kopen ? Is deze ook in het nederlands? mijn mail adres is temprementoo@gmail.com

  Lees meer ...

   
 • Onbegrensd fietsen naar Venetië

  Wij hebben het hier over de Alpe Adria Trail natuurlijk. Wij hebben tevens een stalling voor uw fietsen. U kunt ook een kijkje op onze website nemen www.hauskolbnitz.com

  Lees meer ...

   
 • Onbegrensd fietsen naar Venetië

  Ter hoogte van Etappe 8 in Kolbnitz langs de wandelroute net na de Danielsberg voeren wij onze B&B Haus Kolbnitz met gezellige bar. U kunt bij ons overnachten voor € 28,50 p.p. met ontbijt. Voor boekingen kunt u bellen naar +436505916748 of ...

  Lees meer ...