DRW Draubruecke 2

Met de Europese fietsrouteplanner vindt u snel en simpel de beste fietsroute voor uw fietsvakantie. De benodigde gidsjes bestelt u direct vanaf de site! 

Wilt u hier uw banner zien staan? dat kan! Stuur een mail, en we nemen z.s.m. contact met u op. 


Fietsen van de Duitse hoofdstad Berlijn, langs de Poolse grnes naar het Poolse Oostzee-eiland Wolin, onderweg genietend van de bossen van Barnim, de weidevelden van de Uckermark, en de natuur van de binnenzee Szczecin Lagoon.
 
U ziet zeldzame dieren, mooie meren en rustieke rivieren, historische plaatsen met oude kerken, en een gastvrije bevolking. 
 
De westelijke route voert door uitgestrekte bossen, langs meren en over de uitgestrekte velden en weiden van de Uckermark. U fietst door historische steden als Joachimsthal, Prenzlau en Szczecin, maar ook veel kleine dorpjes die u passeert zijn zeer de moeite waard.
 
De oostelijke route leidt langs de rivier en het kanaal en u komt langs talrijke sluizen. Uitgestrekte bosgebieden, weidevelden en uiterwaarden van de Oder aan de Poolse kant zijn je metgezel. Naast de vele kleine historische steden passeert u het klooster van Chorin, in Schwedt, en Pools-Duitse steden als Szczecin / Stettin, Międzyzdroje / Międzyzdroje Wolin en Świnoujście / Swinoujscie.
 
De hele route is ongeveer 350 km. Fiets je heen via de westkant en terug via de oostkant, reken dan op ruim 700 km.
 
Meer informatie:  www.berlin-wolin-radweginfo.de.

U kunt een reactie achterlaten op deze website. Daarvoor dient u eerst in te loggen met behulp van Facebook, Google, Linkedin of Twitter. Klik rechtsboven op één van de icoontjes.

Fietsreisorganisaties

Wilt u liever een georganiseerde reis boeken? Zoek dan hier de reisorganisatie die fietsreizen aanbiedt in het door u gewenste land.

Overnachten op vakantie

logotrekkershutten

Trekkershutten Nederland

 


Vrienden op de Fiets

 

GPS-tracks

Veel lange-afstands-fietsroutes zijn ook beschikbaar als GPS.


Bikemap.net


GPStracks.nl

gpstracks-120x60


bannerMediumTiny

GPSies.com


RouteYou.com


GPS-info.nl


GPScoordinaten.nl


GPStrails.nl

gpstrailsbanner

Vakantiewegwijzer

De Vakantiewegwijzer wijst u de weg naar uw fietsvakantie-info! 

 • Oostzeekust-fietsroute Polen

  wil het oostzee route van u kopen ? Is deze ook in het nederlands? mijn mail adres is temprementoo@gmail.com

  Lees meer ...

   
 • Onbegrensd fietsen naar Venetië

  Wij hebben het hier over de Alpe Adria Trail natuurlijk. Wij hebben tevens een stalling voor uw fietsen. U kunt ook een kijkje op onze website nemen www.hauskolbnitz.com

  Lees meer ...

   
 • Onbegrensd fietsen naar Venetië

  Ter hoogte van Etappe 8 in Kolbnitz langs de wandelroute net na de Danielsberg voeren wij onze B&B Haus Kolbnitz met gezellige bar. U kunt bij ons overnachten voor € 28,50 p.p. met ontbijt. Voor boekingen kunt u bellen naar +436505916748 of ...

  Lees meer ...