DRW Draubruecke 2

Met de Europese fietsrouteplanner vindt u snel en simpel de beste fietsroute voor uw fietsvakantie. De benodigde gidsjes bestelt u direct vanaf de site! 

Wilt u hier uw banner zien staan? dat kan! Stuur een mail, en we nemen z.s.m. contact met u op. 


De Vlaanderen Fietsroute is een bewegwijzerde fietsroute van ongeveer 800 km door de vijf Vlaamse provincies. Het is een traject over veilige en goed befietsbare wegen, langs de mooiste plekjes van Vlaanderen. De drukte op de wegen en de zwaarte van de route in aanmerking genomen, isde route geschikt voor het hele gezin. De bordjes zijn in beide richtingen aangebracht dus de route kan in 2 richtingen gereden worden. Er kan op elk gewenst punt begonnen worden.

 

vlaanderen fietsrouteAllerhande informatie over deze route, zoals overnachtingsmogelijkheden, fietsenmakers en winkels, staan in een handige fietsgids vermeld. Uiteraard zijn de gedetailleerde kaarten met ingetekende route en de beschrijvingen daaromheen het hoofdbestanddeel van deze fietsgids.

 

De 820 km lange lus die de Vlaanderen Fietsroute wordt genoemd loopt door heel Vlaanderen en is samengesteld uit vier LF-routes: LF 5 van Brugge tot Thorn, LF 7 van Thorn tot Kanne, LF 6 van Kanne tot Diksmuide en LF 1 van Diksmuide tot Brugge. De hele route is in beide richtingen bewegwijzerd met rechthoekige bordjes van Toerisme Vlaanderen. De Vlaanderen Fietsroute wordt van noord naar zuid doorsneden door vier dwarsroutes: LF 2, LF 30, LF 35 en LF 38, hierdoor ontstaan kleinere lussen die afzonderlijk kunnen gefietst worden.

 

Meer informatie over de Vlaanderen fietsroute op de site van Bikeline.

 

Van deze fietsroute is een GPS-track beschikbaar.

U kunt een reactie achterlaten op deze website. Daarvoor dient u eerst in te loggen met behulp van Facebook, Google, Linkedin of Twitter. Klik rechtsboven op één van de icoontjes.

Fietsreisorganisaties

Wilt u liever een georganiseerde reis boeken? Zoek dan hier de reisorganisatie die fietsreizen aanbiedt in het door u gewenste land.

Overnachten op vakantie

logotrekkershutten

Trekkershutten Nederland

 


Vrienden op de Fiets

 

GPS-tracks

Veel lange-afstands-fietsroutes zijn ook beschikbaar als GPS.


Bikemap.net


GPStracks.nl

gpstracks-120x60


bannerMediumTiny

GPSies.com


RouteYou.com


GPS-info.nl


GPScoordinaten.nl


GPStrails.nl

gpstrailsbanner

Vakantiewegwijzer

De Vakantiewegwijzer wijst u de weg naar uw fietsvakantie-info! 

 • Oostzeekust-fietsroute Polen

  wil het oostzee route van u kopen ? Is deze ook in het nederlands? mijn mail adres is temprementoo@gmail.com

  Lees meer ...

   
 • Onbegrensd fietsen naar Venetië

  Wij hebben het hier over de Alpe Adria Trail natuurlijk. Wij hebben tevens een stalling voor uw fietsen. U kunt ook een kijkje op onze website nemen www.hauskolbnitz.com

  Lees meer ...

   
 • Onbegrensd fietsen naar Venetië

  Ter hoogte van Etappe 8 in Kolbnitz langs de wandelroute net na de Danielsberg voeren wij onze B&B Haus Kolbnitz met gezellige bar. U kunt bij ons overnachten voor € 28,50 p.p. met ontbijt. Voor boekingen kunt u bellen naar +436505916748 of ...

  Lees meer ...