DRW Draubruecke 2

Met de Europese fietsrouteplanner vindt u snel en simpel de beste fietsroute voor uw fietsvakantie. De benodigde gidsjes bestelt u direct vanaf de site! 

Wilt u hier uw banner zien staan? dat kan! Stuur een mail, en we nemen z.s.m. contact met u op. 


Deze unieke fietsroute van 800 kilometer leidt de fietser door de mooiste Deense landschappen. Bijvoorbeeld het westelijke fjordengebied, de Sydfynske Øhav (de eilanden ten zuiden van Funen) en de overweldigende cliffen van Møns Klint. Fietsend langs de zee zijn er talrijke mogelijkheden om eilandjes te bezoeken en af en toe een veerboot te nemen. Gezellige kustdorpjes maken deze fietsroute helemaal compleet. Frisse zeelucht en mooie natuur, een betere combi lijkt er amper te bestaan.

 

dkostseeDe route is, zoals het in Denemarken gewoon is, geheel bewegwijzerd.

 

In het Bikeline gidsje van deze route staan behalve de kaartjes met de fietsroute natuurlijk weer de overnachtingsmogelijkheden, toeristische informatie, fietsenmakers, winkels, en nog meer.

 

Meer informatie over deze fietsroute vindt u op www.bikeandsea-denmark.com

U kunt een reactie achterlaten op deze website. Daarvoor dient u eerst in te loggen met behulp van Facebook, Google, Linkedin of Twitter. Klik rechtsboven op één van de icoontjes.

Fietsreisorganisaties

Wilt u liever een georganiseerde reis boeken? Zoek dan hier de reisorganisatie die fietsreizen aanbiedt in het door u gewenste land.

Overnachten op vakantie

logotrekkershutten

Trekkershutten Nederland

 


Vrienden op de Fiets

 

GPS-tracks

Veel lange-afstands-fietsroutes zijn ook beschikbaar als GPS.


Bikemap.net


GPStracks.nl

gpstracks-120x60


bannerMediumTiny

GPSies.com


RouteYou.com


GPS-info.nl


GPScoordinaten.nl


GPStrails.nl

gpstrailsbanner

Vakantiewegwijzer

De Vakantiewegwijzer wijst u de weg naar uw fietsvakantie-info! 

 • Oostzeekust-fietsroute Polen

  wil het oostzee route van u kopen ? Is deze ook in het nederlands? mijn mail adres is temprementoo@gmail.com

  Lees meer ...

   
 • Onbegrensd fietsen naar Venetië

  Wij hebben het hier over de Alpe Adria Trail natuurlijk. Wij hebben tevens een stalling voor uw fietsen. U kunt ook een kijkje op onze website nemen www.hauskolbnitz.com

  Lees meer ...

   
 • Onbegrensd fietsen naar Venetië

  Ter hoogte van Etappe 8 in Kolbnitz langs de wandelroute net na de Danielsberg voeren wij onze B&B Haus Kolbnitz met gezellige bar. U kunt bij ons overnachten voor € 28,50 p.p. met ontbijt. Voor boekingen kunt u bellen naar +436505916748 of ...

  Lees meer ...