DRW Draubruecke 2

Met de Europese fietsrouteplanner vindt u snel en simpel de beste fietsroute voor uw fietsvakantie. De benodigde gidsjes bestelt u direct vanaf de site! 

Wilt u hier uw banner zien staan? dat kan! Stuur een mail, en we nemen z.s.m. contact met u op. 


bikelinesardinieIn de Bikeline-serie is vanaf 2009 ook de Radatlas Sardinien uitgekomen. Meer dan 2000 kilometer aan fietsroutes op dit onvergetelijke eiland. Sardinië is net als Corsica een pittig, maar zeer mooi fietsland. Je proeft er de echte Italiaanse sfeer, gecombineerd met het eigenzinnige van een eiland, en natuurlijk is het leuk om een toer rondom het eiland te (kunnen) maken.

 

Zoals gebruikelijk bij Bikeline-gidsjes is ook dit gidsje in het handige 'stuurtas-formaat'. Iedere dubbele bladzijde bevat een kaart, met daarnaast begeleidende tekst. Voor fietsers interessante gegevens zijn aangegeven, en aan het eind van de tekst nog eens gerangschikt. De fietsroutes zijn 'onderverdeeld' in etappes van 45 tot 120 kilometer, 24 in totaal. Dat wil overigens geenszins zeggen dat niet halverwege een etappe kan worden opgestapt of overnacht.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

U kunt een reactie achterlaten op deze website. Daarvoor dient u eerst in te loggen met behulp van Facebook, Google, Linkedin of Twitter. Klik rechtsboven op één van de icoontjes.

Fietsreisorganisaties

Wilt u liever een georganiseerde reis boeken? Zoek dan hier de reisorganisatie die fietsreizen aanbiedt in het door u gewenste land.

Overnachten op vakantie

logotrekkershutten

Trekkershutten Nederland

 


Vrienden op de Fiets

 

GPS-tracks

Veel lange-afstands-fietsroutes zijn ook beschikbaar als GPS.


Bikemap.net


GPStracks.nl

gpstracks-120x60


bannerMediumTiny

GPSies.com


RouteYou.com


GPS-info.nl


GPScoordinaten.nl


GPStrails.nl

gpstrailsbanner

Vakantiewegwijzer

De Vakantiewegwijzer wijst u de weg naar uw fietsvakantie-info! 

 • Oostzeekust-fietsroute Polen

  wil het oostzee route van u kopen ? Is deze ook in het nederlands? mijn mail adres is temprementoo@gmail.com

  Lees meer ...

   
 • Onbegrensd fietsen naar Venetië

  Wij hebben het hier over de Alpe Adria Trail natuurlijk. Wij hebben tevens een stalling voor uw fietsen. U kunt ook een kijkje op onze website nemen www.hauskolbnitz.com

  Lees meer ...

   
 • Onbegrensd fietsen naar Venetië

  Ter hoogte van Etappe 8 in Kolbnitz langs de wandelroute net na de Danielsberg voeren wij onze B&B Haus Kolbnitz met gezellige bar. U kunt bij ons overnachten voor € 28,50 p.p. met ontbijt. Voor boekingen kunt u bellen naar +436505916748 of ...

  Lees meer ...