DRW Draubruecke 2

Met de Europese fietsrouteplanner vindt u snel en simpel de beste fietsroute voor uw fietsvakantie. De benodigde gidsjes bestelt u direct vanaf de site! 

Wilt u hier uw banner zien staan? dat kan! Stuur een mail, en we nemen z.s.m. contact met u op. 


Fietsen in Ierland - Luc Oteman

 

ierland-otemanIerland is het land van sfeer, rust en ruimte, van sprookjes en kabouters, waar je al fietsend alle stress kunt laten varen. De lege binnenlanden en nevelige kusten van Donegal, de kliffen van Inishowen, Moher en Mizenhead, de kale geplooide bergen van Connemara, de baaien van Beara, de prehistorische forten van Dingle, de meren, rivieren en holle wegen van het laagland, de geel bebremde flanken van de Wicklow Mountains, de mythische Aran eilanden, overal in Ierland tref je natuur, cultuur en mystiek. En al fietsend proef je alles. In de fietsgids van Luc Oteman, 'Fietsen in Ierland', staan 28 routes beschreven die alle aspecten van het groene eiland aandoen.

De 28 beschreven trajecten zijn zo gekozen dat ze 2 grote rondritten vormen met een paar alternatieven en extra tochten langs de vier zuidwestelijke schiereilanden (Mizen, Beara, Kerry en Dingle), door het graafschap Wicklow, over het schiereiland Inishowen, over Achill Island en door Connemara. In totaal worden zo ruim 3000 kilometer van Ierlands mooiste fietswegen beschreven. De indeling in dagetappes is vrij simpel zelf aan te passen, omdat informatie over hoogteverschillen en overnachtingsaccomodaties per traject gegeven worden. Ieder traject wordt bovendien geïllustreerd met een duidelijk kaartje.

 

Meer informatie over deze fietsgids op www.opdefiets.net.

U kunt een reactie achterlaten op deze website. Daarvoor dient u eerst in te loggen met behulp van Facebook, Google, Linkedin of Twitter. Klik rechtsboven op één van de icoontjes.

Fietsreisorganisaties

Wilt u liever een georganiseerde reis boeken? Zoek dan hier de reisorganisatie die fietsreizen aanbiedt in het door u gewenste land.

Overnachten op vakantie

logotrekkershutten

Trekkershutten Nederland

 


Vrienden op de Fiets

 

GPS-tracks

Veel lange-afstands-fietsroutes zijn ook beschikbaar als GPS.


Bikemap.net


GPStracks.nl

gpstracks-120x60


bannerMediumTiny

GPSies.com


RouteYou.com


GPS-info.nl


GPScoordinaten.nl


GPStrails.nl

gpstrailsbanner

Vakantiewegwijzer

De Vakantiewegwijzer wijst u de weg naar uw fietsvakantie-info! 

 • Oostzeekust-fietsroute Polen

  wil het oostzee route van u kopen ? Is deze ook in het nederlands? mijn mail adres is temprementoo@gmail.com

  Lees meer ...

   
 • Onbegrensd fietsen naar Venetië

  Wij hebben het hier over de Alpe Adria Trail natuurlijk. Wij hebben tevens een stalling voor uw fietsen. U kunt ook een kijkje op onze website nemen www.hauskolbnitz.com

  Lees meer ...

   
 • Onbegrensd fietsen naar Venetië

  Ter hoogte van Etappe 8 in Kolbnitz langs de wandelroute net na de Danielsberg voeren wij onze B&B Haus Kolbnitz met gezellige bar. U kunt bij ons overnachten voor € 28,50 p.p. met ontbijt. Voor boekingen kunt u bellen naar +436505916748 of ...

  Lees meer ...