DRW Draubruecke 2

Met de Europese fietsrouteplanner vindt u snel en simpel de beste fietsroute voor uw fietsvakantie. De benodigde gidsjes bestelt u direct vanaf de site! 

Wilt u hier uw banner zien staan? dat kan! Stuur een mail, en we nemen z.s.m. contact met u op. 


Fietsen in Portugal - Luc Oteman

bestelknopje Bestel deel 1, Zuid Portugal

bestelknopje Bestel Kettler gids, Noord Portugal (duitstalig)

 

portugaloteman

In de fietsgids 'Fietsen in Zuid-Portugal, Algarve en Alentejo',  worden 23 trajecten beschreven in lengte variërend van 36.5 tot 130 kilometer die naar believen in een of meer dagetappes zijn te fietsen. In totaal bestrijkt het routenetwerk bijna 1900 kilometer. De trajecten zijn ingetekend op 20 fullcolour kaarten die achterin de gids zijn opgenomen. Ieder traject wordt verduidelijkt met een hoogteprofiel en waar nodig met routeaanwijzingen. De gids bevat alle benodigde praktische en toeristische info. 

 

In het zuiden van Portugal kan over autoluwe wegen ontspannen gepedaleerd worden tussen glooiende heuvels met olijfbomen en kurkeiken. Zoet geurt de bloesem van citrusvruchten in het voorjaar en manshoge bloemenbermen in alle kleuren van de regenboog maken dan het fietsen tot een feest. Op kerktorens en telefoonpalen langs de weg klepperen de ooievaars op hun nesten. Imposante heuvelforten, pittoreske witte dorpjes, aantrekkelijke vestingstadjes met monumentale kerken, kastelen en pleinen verrassen onderweg de fietser.

 

Wilt u in Noord-Portugal gaan fietsen, dan kunt u gebruik maken van de fietsgids van Kettler-Verlag, Portugal-Nord per Rad, of van het gidsje uit 2000, 'Fietsen in Portugal' van Luc Oteman. Zoals gezegd is deze gids uitverkocht. U bent dus afhankelijk van uw bibliotheek, of u moet het boekje tweedehands kunnen kopen.

 

Meer informatie over deze fietsgidsen, en de laatste wijzigingen in de fietsroutes, kunt u vinden op www.opdefiets.net.

Zie je er tegen op om je reis zelf te organiseren? kijk dan eens op Fold'n Visit voor fietsverhuur, fietsvakanties en dagtours in het Noorden van Portugal.

U kunt een reactie achterlaten op deze website. Daarvoor dient u eerst in te loggen met behulp van Facebook, Google, Linkedin of Twitter. Klik rechtsboven op één van de icoontjes.

Reacties   

# Henk Doornebosch 22-10-2014 13:25
Waar kan je in noord Portugal vlak fietsen
# Louis van der Zwaan 21-02-2009 14:31
Ik heb de volgende vraag:
Wanneer komt deel 2, Fietsroutes in Portugal van Luc Oteman weer uit? Of is er nog een oudere versie in voorraad. Wij plannen nl. om in juni te gaan fietsen in midden en noord Portugal.
# Marie-Louise 04-08-2008 16:59
Admin: De gids wordt uitgegeven door Pirola, geschreven door Luc Oteman, en is o.a. verkrijgbaar bij de Fietsvakantiewi nkel (zie rubriekje 'Webwinkel' rechtsboven) of rechtstreeks bij Luc Oteman (www.fietsgidsen.nl).

ik heb een vraagje , deel 1 fietsen in zuid Portugal , wie geeft deze gids uit en waar is hij te verkrijgen. graag een reactie

bedankt
Email :

\n

Dit e-mailadres wordt beschermd tegen spam bots, u heeft Javascript nodig om het te bekijken

Fietsreisorganisaties

Wilt u liever een georganiseerde reis boeken? Zoek dan hier de reisorganisatie die fietsreizen aanbiedt in het door u gewenste land.

Overnachten op vakantie

logotrekkershutten

Trekkershutten Nederland

 


Vrienden op de Fiets

 

GPS-tracks

Veel lange-afstands-fietsroutes zijn ook beschikbaar als GPS.


Bikemap.net


GPStracks.nl

gpstracks-120x60


bannerMediumTiny

GPSies.com


RouteYou.com


GPS-info.nl


GPScoordinaten.nl


GPStrails.nl

gpstrailsbanner

Vakantiewegwijzer

De Vakantiewegwijzer wijst u de weg naar uw fietsvakantie-info! 

 • Oostzeekust-fietsroute Polen

  wil het oostzee route van u kopen ? Is deze ook in het nederlands? mijn mail adres is temprementoo@gmail.com

  Lees meer ...

   
 • Onbegrensd fietsen naar Venetië

  Wij hebben het hier over de Alpe Adria Trail natuurlijk. Wij hebben tevens een stalling voor uw fietsen. U kunt ook een kijkje op onze website nemen www.hauskolbnitz.com

  Lees meer ...

   
 • Onbegrensd fietsen naar Venetië

  Ter hoogte van Etappe 8 in Kolbnitz langs de wandelroute net na de Danielsberg voeren wij onze B&B Haus Kolbnitz met gezellige bar. U kunt bij ons overnachten voor € 28,50 p.p. met ontbijt. Voor boekingen kunt u bellen naar +436505916748 of ...

  Lees meer ...