DRW Draubruecke 2

Met de Europese fietsrouteplanner vindt u snel en simpel de beste fietsroute voor uw fietsvakantie. De benodigde gidsjes bestelt u direct vanaf de site! 

Wilt u hier uw banner zien staan? dat kan! Stuur een mail, en we nemen z.s.m. contact met u op. 


Noordzeeroute LF 1


Het Nederlandse deel van de LF1 volgt de Noordzeekust van Den Helder naar Sluis. De duinen en deltawerken vormen belangrijke elementen in deze route. Ze worden afgewisseld door de bekende bad- en havenplaatsen. Het zuidelijke deel van de route voert iets meer landinwaarts, o.a. door het karakteristieke Middelburg.

lf1-noordzeerouteNa het passeren van de Zeeuwse delta voert de fietsroute door de Vlaamse polders, langs het Franse houtland, over de heuvels van Artesië tot aan de witte krijtrotsen van Boulonnais. De fietsroutegids bevat een heldere routebeschrijving, duidelijke kaarten, overnachtingsadressen, attracties en achtergrondinformatie.

De LF1 vormt samen met de LF10 Waddenzeeroute het Nederlandse deel van de in 2001 geopende internationale Noordzeeroute (North Sea Cycle Route). Deze loopt verder door Duitsland, Denemarken, Noorwegen, Zweden, Schotland en Engeland en heeft een totale lengte van 6.000 km.

 

Meer informatie over de LF 1 vindt u op www.landelijke-fietsroutes.nl.

 

Van deze fietsroute is een GPS-track beschikbaar.

 

U kunt een reactie achterlaten op deze website. Daarvoor dient u eerst in te loggen met behulp van Facebook, Google, Linkedin of Twitter. Klik rechtsboven op één van de icoontjes.

Reacties   

# leen christiaens 06-06-2011 22:23
Op onze route, wellicht op Goeree of Voorne, ben ik op 1 of 2 juni mijn LF1 fietsroute met 6 van de 8 plannetjes kwijtgeraakt. Ik zou heel blij zijn ze terug te hebben: een vinder?
# Christiaens Leen 06-06-2011 22:17
In Vlissingen waren de aanduidingen schaars en we reden er verloren. In Voorne is de LF route verlegd naar de kust en de haven, met overzetboot naar Hoek van Holland. Mooi en afwisselend!

Fietsreisorganisaties

Wilt u liever een georganiseerde reis boeken? Zoek dan hier de reisorganisatie die fietsreizen aanbiedt in het door u gewenste land.

Overnachten op vakantie

logotrekkershutten

Trekkershutten Nederland

 


Vrienden op de Fiets

 

GPS-tracks

Veel lange-afstands-fietsroutes zijn ook beschikbaar als GPS.


Bikemap.net


GPStracks.nl

gpstracks-120x60


bannerMediumTiny

GPSies.com


RouteYou.com


GPS-info.nl


GPScoordinaten.nl


GPStrails.nl

gpstrailsbanner

Vakantiewegwijzer

De Vakantiewegwijzer wijst u de weg naar uw fietsvakantie-info! 

 • Oostzeekust-fietsroute Polen

  wil het oostzee route van u kopen ? Is deze ook in het nederlands? mijn mail adres is temprementoo@gmail.com

  Lees meer ...

   
 • Onbegrensd fietsen naar Venetië

  Wij hebben het hier over de Alpe Adria Trail natuurlijk. Wij hebben tevens een stalling voor uw fietsen. U kunt ook een kijkje op onze website nemen www.hauskolbnitz.com

  Lees meer ...

   
 • Onbegrensd fietsen naar Venetië

  Ter hoogte van Etappe 8 in Kolbnitz langs de wandelroute net na de Danielsberg voeren wij onze B&B Haus Kolbnitz met gezellige bar. U kunt bij ons overnachten voor € 28,50 p.p. met ontbijt. Voor boekingen kunt u bellen naar +436505916748 of ...

  Lees meer ...