DRW Draubruecke 2

Met de Europese fietsrouteplanner vindt u snel en simpel de beste fietsroute voor uw fietsvakantie. De benodigde gidsjes bestelt u direct vanaf de site! 

Wilt u hier uw banner zien staan? dat kan! Stuur een mail, en we nemen z.s.m. contact met u op. 


Onbegrensd fietsen naar de Rivièra - Paul Benjaminse

 

De fietsroute van Paul Benjaminse, Onbegrensd fietsen van Basel naar de Rivièra, voert van Basel of Bern, dwars door Zwitserland en Noord-Italië naar Albenga, aan de Italiaanse Rivièra, of Nice in Zuid-Frankrijk. Hiermee wordt in Zuid-Frankrijk een verbinding gecreëerd tussen de Onbegrensd-fietsen-serie en de Europafietsers-routes naar Zuid-Frankrijk (Fietsen langs zuidfranse gorges, Groene Weg). Noordelijker sluit de route aan op de routes naar Rome (in Basel) en Venetië (in Bern).

onbegrends-fietsen-rivieraDe route voert de fietser door de Zwitserse Jura, de Zwitserse Alpen en de Italiaanse Piemonte naar de Italiaanse Rivièra. 675 km fietsen door steeds wisselende landschappen en streken in Zwitserland en Italië. Het accent van deze route ligt op de mooie natuur. De route van Noord naar Zuid is niet heel zwaar, volgens de makers van de route.

 

Meer info over deze fietsroute op de site www.cyclingeurope.nl.

 

Van deze fietsroute is een GPS-track beschikbaar.

U kunt een reactie achterlaten op deze website. Daarvoor dient u eerst in te loggen met behulp van Facebook, Google, Linkedin of Twitter. Klik rechtsboven op één van de icoontjes.

Reacties   

# Casavabene appartementen en B& 06-04-2012 10:05
Het is geweldig fietsen in onze streek, de Langhe, in het grensgebied tussen Piëmonte en Ligurië. Vanuit onze accommodatie (www.casavabene.com) kunt u diverse routes rijden, waaronder een aantal uitgezette routes (beklimmingen). De giro komt dit jaar ook langs in onze regio

Fietsreisorganisaties

Wilt u liever een georganiseerde reis boeken? Zoek dan hier de reisorganisatie die fietsreizen aanbiedt in het door u gewenste land.

Overnachten op vakantie

logotrekkershutten

Trekkershutten Nederland

 


Vrienden op de Fiets

 

GPS-tracks

Veel lange-afstands-fietsroutes zijn ook beschikbaar als GPS.


Bikemap.net


GPStracks.nl

gpstracks-120x60


bannerMediumTiny

GPSies.com


RouteYou.com


GPS-info.nl


GPScoordinaten.nl


GPStrails.nl

gpstrailsbanner

Vakantiewegwijzer

De Vakantiewegwijzer wijst u de weg naar uw fietsvakantie-info! 

 • Oostzeekust-fietsroute Polen

  wil het oostzee route van u kopen ? Is deze ook in het nederlands? mijn mail adres is temprementoo@gmail.com

  Lees meer ...

   
 • Onbegrensd fietsen naar Venetië

  Wij hebben het hier over de Alpe Adria Trail natuurlijk. Wij hebben tevens een stalling voor uw fietsen. U kunt ook een kijkje op onze website nemen www.hauskolbnitz.com

  Lees meer ...

   
 • Onbegrensd fietsen naar Venetië

  Ter hoogte van Etappe 8 in Kolbnitz langs de wandelroute net na de Danielsberg voeren wij onze B&B Haus Kolbnitz met gezellige bar. U kunt bij ons overnachten voor € 28,50 p.p. met ontbijt. Voor boekingen kunt u bellen naar +436505916748 of ...

  Lees meer ...