DRW Draubruecke 2

Met de Europese fietsrouteplanner vindt u snel en simpel de beste fietsroute voor uw fietsvakantie. De benodigde gidsjes bestelt u direct vanaf de site! 

Wilt u hier uw banner zien staan? dat kan! Stuur een mail, en we nemen z.s.m. contact met u op. 


De fietsroute van Madrid naar Santiago de Compostela is een semi-MTB-route, die in een Spaans fietsgidsje is beschreven. De route is ongeveer 700 km lang, en loopt grotendeels over onverharde wegen, en door stevig berglandschap. In 12 etappes wordt de fietser naar zijn einddoel geleid. Vanuit Madrid voert de route noordwaarts naar Sahagun, alwaar de 'officiele' Jacobsroute wordt opgepakt.

 

madridsantiagoEen van de sterke punten van het boek, is de duidelijkheid van de kaartjes in samenspraak met de begeleidende tekst, die de fietser in staat van de gebaande paden af te wijken. Verdwalen is er volgens de schrijvers van het boek niet bij. Moet je spaans overigens wel goed genoeg zijn om die duidelijke teksten te kunnen begrijpen.

 

Het boekje is in de meeste winkels niet te koop. Daarom zult u zelf actief moeten zoeken op internet, of het boekje bestellen bij een (reis)boekhandel. De exacte gegevens van de fietsgids:

 

Titel: De Madrid a Santiago de Compostela en bicicleta todoterreno

Auteur: Alfredo Martinez

Uitgever: Desnivel ediciones

ISBN: 84-89969-27-2

 

Alternatief zouden de fietskaarten van Geo/Estel kunnen zijn. Dit zijn kaarten met een schaal 1:300.000, die samen heel Spanje dekken. Verkrijgbaar bij oa de Fietsvakantiewinkel.

 

madridsantiago2

U kunt een reactie achterlaten op deze website. Daarvoor dient u eerst in te loggen met behulp van Facebook, Google, Linkedin of Twitter. Klik rechtsboven op één van de icoontjes.

Fietsreisorganisaties

Wilt u liever een georganiseerde reis boeken? Zoek dan hier de reisorganisatie die fietsreizen aanbiedt in het door u gewenste land.

Overnachten op vakantie

logotrekkershutten

Trekkershutten Nederland

 


Vrienden op de Fiets

 

GPS-tracks

Veel lange-afstands-fietsroutes zijn ook beschikbaar als GPS.


Bikemap.net


GPStracks.nl

gpstracks-120x60


bannerMediumTiny

GPSies.com


RouteYou.com


GPS-info.nl


GPScoordinaten.nl


GPStrails.nl

gpstrailsbanner

Vakantiewegwijzer

De Vakantiewegwijzer wijst u de weg naar uw fietsvakantie-info! 

 • Oostzeekust-fietsroute Polen

  wil het oostzee route van u kopen ? Is deze ook in het nederlands? mijn mail adres is temprementoo@gmail.com

  Lees meer ...

   
 • Onbegrensd fietsen naar Venetië

  Wij hebben het hier over de Alpe Adria Trail natuurlijk. Wij hebben tevens een stalling voor uw fietsen. U kunt ook een kijkje op onze website nemen www.hauskolbnitz.com

  Lees meer ...

   
 • Onbegrensd fietsen naar Venetië

  Ter hoogte van Etappe 8 in Kolbnitz langs de wandelroute net na de Danielsberg voeren wij onze B&B Haus Kolbnitz met gezellige bar. U kunt bij ons overnachten voor € 28,50 p.p. met ontbijt. Voor boekingen kunt u bellen naar +436505916748 of ...

  Lees meer ...