DRW Draubruecke 2

Met de Europese fietsrouteplanner vindt u snel en simpel de beste fietsroute voor uw fietsvakantie. De benodigde gidsjes bestelt u direct vanaf de site! 

Wilt u hier uw banner zien staan? dat kan! Stuur een mail, en we nemen z.s.m. contact met u op. 


Disclaimer

De makers van deze site, www.fietsrouteplanner.eu, zijn op geen enkele wijze aansprakelijk voor fouten en onvolledigheden in de gegeven informatie. De informatie die op deze website wordt verstrekt dient alleen ter informatie van de websitebezoeker. Wij proberen de juistheid van deze gegevens te garanderen, maar kunnen helaas niet in alle omstandigheden de juistheid, volledigheid en geschiktheid van deze informatie waarborgen.


De makers van www.fietsrouteplanner.eu zijn niet verantwoordelijk voor eventuele fouten of vergissingen, noch voor enig verlies of schade voortvloeiend uit het gebruik van de informatie op de website, noch voor enige beslissing of handeling die door de gebruiker zou zijn genomen op grond van de weergegeven informatie.

Fietsrouteplanner.eu is niet verantwoordelijk voor informatie en inhoud op sites waarnaar Fietsrouteplanner.eu linkt.

 

Fietsrouteplanner.eu maakt gebruik van bestaande fietsroutes en fietsgidsen. De fietsroutes worden niet door Fietsrouteplanner.eu uitgezet en bijgehouden. Fietsrouteplanner.eu kan dus ook geen enkele garantie geven over de juistheid van de gebruikte routebeschrijvingen.

 

In geval van oneigenlijk gebruik door Fietsrouteplanner.eu van foto's, teksten en/of fietsroutes, kunt u bezwaar maken via ons contactformulier. Het is geenszins onze bedoeling andermans copyright te schenden, dus dan zullen we daarnaar handelen.

Fietsreisorganisaties

Wilt u liever een georganiseerde reis boeken? Zoek dan hier de reisorganisatie die fietsreizen aanbiedt in het door u gewenste land.

Overnachten op vakantie

logotrekkershutten

Trekkershutten Nederland

 


Vrienden op de Fiets

 

GPS-tracks

Veel lange-afstands-fietsroutes zijn ook beschikbaar als GPS.


Bikemap.net


GPStracks.nl

gpstracks-120x60


bannerMediumTiny

GPSies.com


RouteYou.com


GPS-info.nl


GPScoordinaten.nl


GPStrails.nl

gpstrailsbanner

Vakantiewegwijzer

De Vakantiewegwijzer wijst u de weg naar uw fietsvakantie-info! 

 • Oostzeekust-fietsroute Polen

  wil het oostzee route van u kopen ? Is deze ook in het nederlands? mijn mail adres is temprementoo@gmail.com

  Lees meer ...

   
 • Onbegrensd fietsen naar Venetië

  Wij hebben het hier over de Alpe Adria Trail natuurlijk. Wij hebben tevens een stalling voor uw fietsen. U kunt ook een kijkje op onze website nemen www.hauskolbnitz.com

  Lees meer ...

   
 • Onbegrensd fietsen naar Venetië

  Ter hoogte van Etappe 8 in Kolbnitz langs de wandelroute net na de Danielsberg voeren wij onze B&B Haus Kolbnitz met gezellige bar. U kunt bij ons overnachten voor € 28,50 p.p. met ontbijt. Voor boekingen kunt u bellen naar +436505916748 of ...

  Lees meer ...